Linssen maakt 'stap vooruit' van FC Groningen naar Vitesse

3 juli 2017, 18:30

Bryan Linssen maakt definitief de overstap van FC Groningen naar Vitesse. Hij tekent een contract voor drie seizoenen bij de KNVB-Bekerwinnaar, dat al bij al een zeer drukke transferzomer kent. De veelzijdige aanvaller is namelijk alweer de vijfde aanwinst.

"Het gevoel bij Vitesse was gelijk goed en ik zie het als een stap vooruit", vertelt Linssen op de website van de Arnhemmers. "Net zoals in mijn hele carrière pak ik het stap voor stap aan. De visie van de club en de manier van voetballen spreken mij aan, net zoals dat we gaan uitkomen in de groepsfase van de Europa League. Daarnaast is het ook weer wat dichter bij mijn familie en vrienden. Ik ben ontzettend blij om bij Vitesse aan te sluiten."

Ook technisch directeur Mo Allach is blij. "Bryan is een speler met een individuele actie, scorend vermogen, diepte in zijn spel en heel veel energie. Met zijn komst worden de contouren van de selectie voor komend seizoen meer en meer zichtbaar. Het is daarnaast een goed teken dat Bryan naar Vitesse wil komen. In onze manier van spelen kan hij zijn kwaliteiten uitstekend etaleren."

De 26-jarige Linssen speelde al voor Fortuna en MVV Maastricht alvorens hij doorbrak bij VVV-Venlo. Daarna verdedigde hij de kleuren van Heracles Almelo en FC Groningen. In totaal speelde hij al 262 duels in het betaalde voetbal, waarin hij 66 keer het net wist te vinden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen