Vidal neemt het op voor schlemiel Diaz: "Valt niets te verwijten"

3 juli 2017, 08:08

Arturo Vidal neemt het op voor Marcelo Diaz. Zijn Chileense ploeggenoot ging zondag in de finale van de Confederations Cup tegen Duitsland in de fout, en dat leidde de enige treffer in. Vidal neemt Diaz echter niets kwalijk.

"Zulke fouten kunnen gebeuren", zei Vidal na afloop tegen diverse media. "Maar er valt niets te verwijten. Dit team is een familie, wij winnen en verliezen samen. Vanaf het begin hebben we gevochten. We kunnen blij zijn, omdat we weer een finale hebben bereikt. Hopelijk kunnen we de honger naar succes vasthouden."

Chili gaat het komende jaar toewerken na het WK in Rusland. "Dit is een geweldige generatie", aldus Vidal. "Wij willen ons kwalificeren voor het WK en de finale halen, zoals we ook op de Confederations Cup hebben gedaan."

La Roja staat vierde in de Zuid-Amerikaanse kwalificatiecampagne. Plek vijf geeft nog recht op het spelen van play-offs. Chili heeft een punt minder dan nummer twee Colombia, maar nummer zes Ecuador volgt ook maar op slechts drie punten. Het onaantastbare Brazilië is al zeker van het WK.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen