Achahbar blij met NEC: "Een heel mooie uitdaging"

30 juni 2017, 13:27

Anass Achahbar mag zich definitief speler van NEC noemen. De spits heeft zijn tijdelijke overstap naar Nijmegen afgerond. De degradant huurt de oud-Feyenoorder komend seizoen van PEC Zwolle, met een optie tot koop.

Nadat Achahbar er niet in slaagde om definitief door te breken bij Feyenoord, hoopte hij vorig jaar zomer bij PEC Zwolle tot bloei te kunnen komen. Daar slaagde de 23-jarige spits echter niet in. Hij kwam conditioneel niet lekker binnen in Overijssel en kon vervolgens nooit een vaste basisplek veroveren. Bij NEC gaat hij voor een herkansing.

"Er ligt een heel mooie uitdaging voor deze club en ik hoop daar mijn steentje aan bij te kunnen dragen", zegt de tevreden Achahbar op de website van zijn nieuwe werkgever. "Ik ben ontzettend gretig en kijk er naar uit om hier in Nijmegen succes te hebben. Samen met het team, de supporters en de organisatie wil ik N.E.C. zo snel mogelijk terugbrengen naar de Eredivisie."

Remco Oversier, de nieuwe technisch directeur van NEC, denkt dat de selectie van de Nijmegaren een kwaliteitsinjectie krijgt met de komst van Achahbar. "Met Anass halen we komend seizoen een echte voetballende spits in huis die hunkert naar speelminuten, om zichzelf verder te ontwikkelen. Door deze huurovereenkomst te sluiten, kunnen we dit seizoen van zijn kwaliteiten gebruik maken binnen de mogelijkheden die we hebben en kunnen we aan het eind Anass, indien de samenwerking bevalt, voor lange termijn vastleggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen