Vloet trekt PSV-deur achter zicht dicht en tekent bij NAC

30 juni 2017, 10:59

Rai Vloet is niet langer meer verbonden aan PSV. De 22-jarige aanvaller is overgestapt naar NAC Breda. Niet op huurbasis, maar permanent. De man uit Schijndel tekent een contract voor drie seizoenen in het Rat Verlegh Stadion, waar komend seizoen weer Eredivisievoetbal gespeeld wordt.

Vloet doorliep alle jeugdelftallen van PSV, maar wist nooit echt door te breken in het eerste elftal van de Eindhovense topclub. De aanvaller werd daarom verhuurd aan SC Cambuur en FC Eindhoven, waarvoor hij afgelopen seizoen twaalf goals en zeven assists noteerde in 34 Jupiler League-wedstrijden.

Dankzij de puike prestaties wilde NAC hem graag oppikken en dat is de Bredase promovendus dus gelukt. "Wij hebben Rai al langere tijd op de radar staan en hebben altijd goed contact met elkaar gehouden", zegt technisch manager Hans Smulders op de website van NAC. "Hij is een veelzijdige speler die zowel op het middenveld als in de aanval kan spelen. Met hem in de selectie voegen we scorend vermogen toe aan de midden- en aanvalslinie. Wij zijn ervan overtuigd dat het talent van Rai nog beter tot zijn recht komt in de Eredivisie."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen