Lucarelli begint aan tiende jaar bij Parma, HSV haalt verdediger

28 juni 2017, 17:55

Alessandro Lucarelli begint over enkele weken aan zijn tiende seizoen in dienst van Parma. De 39-jarige verdediger verlengde woensdag zijn contract bij de Italiaanse club. De aanvoerder speelt al sinds 2008 bij Parma en maakte dus het faillissement in 2015 mee.

Toen Parma in 2015 failliet ging en een doorstart maakte in het amateurvoetbal was Lucarcelli de enige speler die besloot te blijven. In twee jaar tijd promoveerde de club tweemaal waardoor er volgend seizoen in de Serie B wordt gespeeld. Dat doet Parma met trouwe aanvoerder Lucarcelli, die woensdag zijn contract tot medio 2018 verlengde. De 39-jarige verdediger begint daarmee aan zijn tiende seizoen bij de Italianen.

HSV

Kyriakos Papadopoulos speelt ook komend seizoen voor Hamburger SV, de club waar hij sinds afgelopen winter op huurbasis voor uitkwam. HSV maakt via de officiële kanalen bekend dat de verdediger definitief wordt overgenomen van Bayer Leverkusen. Hij zet zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2020. Naar verluidt legt HSV zo'n zes miljoen euro voor de Griek neer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen