De Boer belooft 'dominant voetbal' bij Crystal Palace

26 juni 2017, 15:21

Crystal Palace wil vanuit de middenmoot de subtop van de Premier League bestormen en ziet in Frank de Boer de geschikte man om de ploeg van The Eagles omhoog te helpen. De 47-jarige Nederlander is maandagmiddag officieel gepresenteerd als de nieuwe manager van de nummer veertien van het afgelopen seizoen in de Engelse competitie.

De Boer heeft voor drie jaar getekend bij Crystal Palace, na Ajax en Internazionale de derde club die hij als eindverantwoordelijke leidt. Met trots poseerde De Boer met het thuisshirt van de Engelse club. "Ik vind het geweldig dat ik hier aangesteld ben als hoofdtrainer", zei de glimmende coach bij zijn presentatie. "Het is een eer om de scepter te mogen zwaaien bij zo'n historierijke club, die bekend is over de hele wereld. Dit is een enorme kans voor mij, ik kan niet wachten om te beginnen."

"Ik heb een zeer goed gevoel bij deze club. Ik heb echt zin om hier aan de slag te gaan", vervolgt De Boer. "Dit is een club die nog flink verder kan groeien. Ik heb al het nodige huiswerk gedaan, om de spelersgroep beter te leren kennen", zegt de man uit Hoorn. "Ik wil hier dominant voetbal spelen, of we nou de bal hebben of niet."

Foto: Crystal Palace

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen