Witte rook op Selhurst Park: De Boer tekent bij Palace

26 juni 2017, 15:01   Bijgewerkt: 26 juni 2017, 15:06

Een officiële bevestiging kwam de afgelopen dagen al steeds dichterbij en nu is het officieel: Frank de Boer wordt manager in de Premier League. De 47-jarige trainer heeft zich verbonden aan Crystal Palace, dat eerder op deze maandag al een filmpje van een huisje met witte rook op Twitter plaatste. De Boer tekent voor drie seizoenen op Selhurst Park.

De Boer gaat dus weer voor een nieuwe uitdaging als coach. Nadat hij vier landskampioenschappen in 5,5 jaar pakte bij Ajax, stapte hij in de zomer van 2016 over naar Internazionale. Het avontuur in Milaan werd echter geen succes, aangezien onze landgenoot op 1 november na slechts elf Serie A-duels al ontslagen werd. Na een tijdje zonder club te hebben gezeten werd De Boer gepolst voor het bondscoachschap voor Oranje, maar hier zag de oud-verdediger geen heil in. Hij maakte er nooit een geheim van dat hij zeer gecharmeerd was van de Premier League en heeft zijn gewenste job nu dus te pakken.

Palace begint aan haar vijfde opeenvolgende seizoen in de Premier League. The Eagles bungelen de afgelopen jaren in de middenmoot van Engeland, maar hebben veel ambitie. Vorig jaar zomer trok de club voor meer dan 102 miljoen euro aan spelers aan. Christian Benteke, Andros Townsend en Wilfried Zaga gelden als de smaakmakers van Palace, dat met Patrick van Aanholt ook een Nederlander onder contract heeft staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen