Willem II met uitgedunde selectie: "Geen reden tot stress"

25 juni 2017, 19:38

Willem II werkte zondag de eerste training van het nieuwe seizoen af. Er is echter nog flink werk aan de winkel, want de selectie is allesbehalve compleet. Trainer Erwin van de Looi verwacht echter dat de Tilburgers er over zeven weken gewoon klaar voor zijn.

Van de Looi stelt dat Willem II ambitieus is, maar heeft nog niet echt een idee waar zijn ploeg op dit moment staat. "Als je van dertien spelers afscheid neemt en er zijn er nog maar twee voor teruggekomen, dan is het nog lastig in te schatten hoe het er hier uit gaat zien. Maar ik ga er vanuit dat dat zich de komende weken wel goed gaat ontwikkelen", vertelt hij aan Omroep Brabant. "Ik heb heel erg veel zin in het komende seizoen. Natuurlijk is dit een punt van aandacht, maar het zou erg zijn als ik na de zomer bij de eerste training al in de stress schiet."

Dat Willem II niet al te veel geld te besteden heeft, mag volgens Van de Looi geen groot probleem zijn. "Iedere club wil altijd meer geld uitgeven dan er is. Clubs moeten altijd creatief zijn met het beschikbare budget. Dat is voor ons niet anders. En het is afgelopen jaar ook gelukt", stelt de trainer vol vertrouwen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen