Paulinho bevestigt aanbod Barcelona: "Partijen in gesprek"

24 juni 2017, 21:58

FC Barcelona heeft een aanbod gedaan voor Paulinho van Guangzhou Evergrande. De 28-jarige middenvelder van de Chinese club bevestigt dat zelf. De poging van de Catalanen is opmerkelijk, omdat Paulinho eerder flopte bij Tottenham Hotspur.

In China is de Braziliaan opgekrabbeld, en heeft daarmee de interesse van Barça gewekt. "Er is contact met mijn zaakwaarnemer", zegt Paulinho tegen Globoesporte. "Het is waar dat er een aanbieding is gedaan en dat de twee partijen met elkaar in gesprek zijn. Ik ben erg trots dat een club als Barcelona geïnteresseerd in mij is, daar zijn geen woorden voor."

Paulinho geeft ook aan dat hij niet weet of een stap naar Camp Nou goed is voor zijn carrière. De Zuid-Amerikaan zegt dat hij gelukkig is in China. "Ik ben op dit moment heel erg blij met mijn leven en carrière. Als je in mijn situatie zit, is het moeilijk om een beslissing te nemen. Ik moet veel zaken afwegen, een van die dingen is het geluk. De waarheid is dat ik niet weet wat ik moet doen."

In 2013 kwam Paulinho met hoge verwachtingen terecht bij Tottenham, maar werd dat nooit een succes. Twee jaar later vertrok hij naar China.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen