FC Emmen doet goede zaken op de transfermarkt

23 juni 2017, 12:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Emmen heeft een prima dubbelslag geslagen op de transfermarkt. De Jupiler League-club uit Drenthe heeft beslag gelegd op de komst van Alexander Bannink en Jeroen Veldmate. Bannink tekent voor drie jaar, met de optie voor een vierde seizoen, terwijl Veldmate een éénjarig contract tekent.

"We zijn bijzonder content dat we deze twee spelers al zo vroeg in de transferperiode hebben kunnen contracteren voor het komende seizoen", zegt manager voetbalzaken Jan Korte met trots op de website van FC Emmen. "Met deze spelers voegen we ervaring, maar vooral kwaliteit toe aan de selectie voor het seizoen 2017/2018. Veldmate brengt met zijn 28 jaar op basis van zijn ervaring als centrale verdediger in de eerste- en eredivisie een stuk rust en leiderschap mee waar het hele elftal op kan leunen. Alexander Bannink (27) heeft als aanvallende middenvelder bij FC Emmen veelvuldig uitgeblonken en behoeft eigenlijk geen nadere introductie. Alexander is de middenvelder die de goal opzoekt, en scoort daarbij ook nog gemakkelijk."

Bannink werd het afgelopen seizoen al van De Graafschap gehuurd, Veldmate komt transfervrij over van het Deense Viborg FF.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen