FC Twente presenteert Jupiler League-goudhaantje Boere

21 juni 2017, 18:41   Bijgewerkt: 21 juni 2017, 19:12

Tom Boere heeft zijn transfer naar de Eredivisie definitief te pakken. De topscorer van het afgelopen Jupiler League-voetbaljaar gaat aan de slag bij FC Twente, dat de spits woensdag heeft gepresenteerd. De 24-jarige aanvaller va FC Oss heeft zich voor drie seizoenen verbonden aan de Tukkers.

Boere scoorde afgelopen jaar 33 doelpunten in de Jupiler League en volgt bij Twente Enes Ünal op. De aanvaller heeft er vertrouwen in dat hij ook in de Eredivisie van waarde kan zijn. "Ik ben erg blij met deze nieuwe stap", reageert hij op de clubwebsite. "FC Twente is een fantastische club met een machtig mooi stadion en een fanatieke aanhang. Aan de gesprekken met Jan van Halst en René Hake heb ik een prettig en positief gevoel overgehouden. We hebben gesproken over de manier van spelen en mijn rol daarin. De Eredivisie is natuurlijk een stap hoger  voor mij en dat zie ik als een mooie uitdaging om zo zelf ook weer naar een hoger niveau te groeien."

Directeur Jan van Halst is net als de 24-jarige aanvaller in zijn nopjes met de transfer. "We zijn blij dat Tom komend seizoen het shirt van FC Twente draagt. Hij heeft vorig seizoen laten zien een 'echte' spits te zijn. Bovendien is Tom een jongen met een goed karakter, die erop gebrand is om ook in de Eredivisie te laten zien wat hij in huis heeft. Dat is een mooie uitdaging. Goed dat hij direct bij het begin van de voorbereiding kan aansluiten."

Lees hier ons interview met Boere bij de Gouden Stier-uitreiking

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen