NAC bindt jeugdspeler, PEC verwelkomt oude bekenden

21 juni 2017, 13:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Richelor Sprangers wordt deze zomer vanuit de onder 19-ploeg overgeheveld naar de eerste selectie van NAC Breda. Het jeugdproduct van de Brabantse promovendus heeft bovendien een contract voor twee seizoenen getekend, met een optie voor nog een jaar.

Sprangers liet zich vorig seizoen al een aantal keren zien in het eerste van NAC. Tijdens de voorbereiding maakte de spits onder meer vier goals in een oefenduel in Zevenbergen. De aanvoerder van NAC onder 19 debuteerde in november in de uitwedstrijd tegen SC Cambuur als basisspeler in NAC 1. Later viel hij nog een keer in, tijdens het uitduel met MVV Maastricht. "Richelor is opnieuw een voorbeeld van een geweldig product van onze jeugdopleiding", zegt technisch directeur Hans Smulders op de clubwebsite over de jongeling, die nog een tijdje geblesseerd zal zijn aan zijn scheenbeen.

PEC Zwolle

Ondertussen heeft PEC Zwolle oude bekenden Henry van der Vegt en Tjeerd Korf in de armen gesloten. De oud-speler van de Overijsselse club gaan aan de slag als coach van respectievelijk PEC Zwolle O16 en PEC Zwolle O10. Van der Vegt speelde tussen 1991 en 1995 voor het toenmalige FC Zwolle, waar hij later directielid was. Korf was tussen 2003 en 2007 speler van PEC Zwolle,  waarvoor hij negentien goals maakte in ruim 120 duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen