Santos is vragen over Ronaldo zat: "Hij is geconcentreerd"

20 juni 2017, 21:00

Fernando Santos baalt flink van alle vragen die hij krijgt over zijn sterspeler Cristiano Ronaldo. De Portugees wordt in Spanje verdacht van belastingsfraude. Op de Confederations Cup speelt de Europees kampioen woensdag echter een belangrijke wedstrijd tegen Rusland.

Het eerste duel van Portugal eindigde in een 2-2 gelijkspel tegen Mexico en dus moet er eigenlijk gewonnen worden van Rusland. Santos kreeg tijdens de persconferentie voorafgaand aan die wedstrijd daarnaast ook veel vragen over Ronaldo. "Daar heb ik niks over te zeggen. We spelen woensdag een bijzonder belangrijk duel", aldus de Portugese bondscoach. "De spelers maken een heel goede indruk en Ronaldo is bijzonder geconcentreerd."

De speelstijl tegen Rusland lijkt in ieder geval duidelijk te zijn. "In het voetbal is het altijd het allerbelangrijkste om te winnen. Ik ben veel liever Europees kampioen dan altijd mooi voetbal te spelen en nooit iets te winnen", zegt Santos, die het vertrouwen uitsprak in zijn ploeg. "Ongeveer een jaar geleden was deze ploeg bezig historie te schrijven. Ik heb het volste vertrouwen in al deze jongens."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen