AZ vangt vertrek van duo op met contractverlenging Opdam

20 juni 2017, 11:55

AZ heeft het contract van Levi Opdam (21) met twee jaar verlengd, met een optie voor een extra seizoen. De rechtsback, die nu vastligt tot medio 2019, sluit komend seizoen aan bij de selectie. "Ik ben heel erg blij met mijn contract."

De Alkmaarders gebruiken Opdam als back-up van Jonas Svensson. "Hij vult de positie in die is vrijgekomen door het vertrek van Mattias Johansson en Fernando Lewis", legt directeur voetbalzaken Max Huiberts uit op het clubkanaal van AZ. Johansson vertrekt transfervrij uit Alkmaar, maar vond nog geen club. Lewis gaat zijn geluk beproeven bij Willem II. Huiberts vervolgt: "Bij Jong AZ heeft Levi het afgelopen seizoen goed gepresteerd. Hij heeft daar aangetoond dat hij kan aansluiten bij de A-selectie." 

Twee seizoenen geleden debuteerde Opdam in de hoofdmacht. Het afgelopen seizoen kreeg dat geen vervolg. Wel werd de verdediger met Jong AZ kampioen in de Tweede Divisie. "Mijn doel is om dit seizoen te gaan vlammen en belangrijk te zijn voor het team. Ik heb mijn debuut al gemaakt, maar daar wil ik nu meer wedstrijden aan toevoegen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen