Verdediger Meijers van amateur naar prof bij NAC Breda

15 juni 2017, 18:41

Bart Meijers wordt prof bij NAC Breda. De 20-jarige verdediger is met de promovendus mondeling akkoord over een contract voor twee seizoenen, met de optie voor nog een jaar. Tot dusver speelde Meijers op amateurbasis voor de Brabantse club.

Meijers brak in het afgelopen half jaar onder coach Stijn Vreven door in het eerste elftal van NAC. "Bart heeft het afgelopen jaar grote stappen gemaakt in zijn ontwikkeling", reageert technisch directeur Hans Smulders op de officiële website van NAC. "Hij kreeg de kans om zich te bewijzen en heeft die kans met beide handen aangegrepen. Daarmee heeft hij een uitstekende indruk achter gelaten. Nu is het zaak voor hem om die ontwikkeling door te zetten en door te groeien naar een vaste waarde voor NAC op eredivisieniveau. We zijn erg blij dat een jeugdspeler zich op deze wijze manifesteert en we een jongen uit de regio langer aan ons kunnen binden."

Meijers vult aan: "Dit is een fantastisch gevoel, ik ben natuurlijk hartstikke blij met dit contract. Het is een droom die uitkomt. Elke jongen die begint met voetballen wil uiteindelijk profvoetballer worden. Ik heb er altijd hard voor gewerkt en daar word je nu voor beloond. Komend seizoen moeten we er met elkaar voor zorgen dat NAC in de eredivisie blijft. Ik hoop dat ik de komende seizoenen met NAC mee kan groeien en belangrijk kan zijn voor de ploeg."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen