Bruins verlengt contract bij Excelsior: "Dit is mijn club"

15 juni 2017, 17:09

Luigi Bruins draagt ook volgend seizoen het shirt van Excelsior. De 30-jarige middenvelder tekent binnenkort een nieuw contract voor één seizoen bij de Rotterdamse club, met de optie voor nog een jaar.

"Het is al vaker gezegd, maar dit is mijn club", stelt Bruins op de clubwebsite. "Ik heb het nog steeds heel erg naar mijn zin, ben super tevreden. Ook mijn familie en kinderen komen heel graag bij Excelsior. Dat neem je ook mee in je beslissing, je wil je kinderen liever niet uit hun vertrouwde omgeving halen. Tenzij een aanbieding bijvoorbeeld uit het buitenland zo goed is dat het te mooi is om te laten liggen."

"Je kan ervoor kiezen om te wachten tijdens de transferperiode, maar je kan ook met de club in gesprek gaan. Dat heb ik gedaan en van beide kanten was er de wens om met elkaar verder te gaan. Dan is er geen belemmering om hier te blijven. Een avontuur naar een andere stad of zelfs land kan interessant zijn, maar wij zijn tevreden hier, mijn zoontje voetbalt ook bij Excelsior en daarom was er geen reden om mijn handtekening niet onder een nieuwe overeenkomst te zetten", aldus Bruins, die voor zijn achtste seizoen bij Excelsior staat.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen