Officieel: Griezmann blijft Atlético tot medio 2022 trouw

13 juni 2017, 13:14

Wat al naar buiten was gekomen, is nu met trots officieel gemaakt door Atlético Madrid. Antoine Griezmann heeft zijn contract bij de nummer drie van de Primera División tot de zomer van 2022 bevestigd. De Franse smaakmaker blijft zijn Madrileense werkgever trouw, mede omdat deze in de komende transferperiode geen zaken mag doen.

De 26-jarige Griezmann werd vaak in één adem genoemd met Manchester United en Bayern München, maar heeft zijn toekomst dus verbonden aan Atlético. De Madrilenen hebben de afkoopsom van honderd miljoen euro volgens Spaanse media intact gehouden. Griezmann is al meerdere seizoenen goud waard voor Atlético, waarvoor hij maar liefst 83 goals aantekende in 160 wedstrijden.

"Het eerste wat ik nu wil zeggen is dat ik mijn excuses wil aanbieden aan de mensen die een aantal uitspraken van mij verkeerd hebben begrepen", zegt Griezmann na het zetten van zijn handtekening, doelend op uitspraken waardoor mensen zeiden dat hij naar een andere club wilde. "Ze zijn verkeerd geïnterpreteerd. Sinds ik hier ben, geef ik alles voor mijn club, teamgenoten en staf. Ik ben erg blij om hier te blijven spelen", aldus de Fransman.

De topscorer van het EK 2016 is een van de beste spelers ooit in de historie van Atlético, vindt technisch directeur José Luis Pérez Caminero. "Het is geweldig dat hij verlengd heeft. Hij is een van de beste spelers ter wereld. Hij kan wedstrijden beslissen met zijn spectaculaire en complete kwaliteiten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen