Burgemeester van Bunnik wordt directeur in Doetinchem

12 juni 2017, 17:23

De Graafschap heeft een nieuwe algemeen directeur gepresenteerd. De club uit Doetinchem meldt dat Hans Martijn Ostendorp aan de slag gaat in de directeursfunctie op de Vijverberg, waar hij Hans Veldhorst zal opvolgen. Veldhorst was de afgelopen 2,5 jaar werkzaam in de functie, maar legt zijn takenpakket neer.

Ostendorp treedt op 1 september in functie bij De Graafschap en gaat zodoende aan de slag in een totaal ander vakgebied. Hij was sinds 2009 namelijk de burgemeester van Bunnik en werkte daarvoor in het bedrijfsleven en de politiek. "Als burgemeester voelde ik mij als een vis in het water in Bunnik. Maar ook onder de rook van Utrecht, heb ik nooit een geheim gemaakt van mijn grote liefde De Graafschap", legt hij uit op de clubwebsite.

"Als nieuwe 'burgemeester' van de mooiste club van Nederland heb ik nu dus ook de mooiste baan van Nederland. Ik kijk er enorm naar uit om De Graafschap nog grootser en mooier te maken. Voor mijn burgemeesterschap ben ik jarenlang werkzaam geweest binnen diverse salesfuncties. Daarnaast heb ik veel politieke ervaring opgedaan, die ik zeker ga inzetten om De Graafschap nog veel steviger te verankeren in de Achterhoek. En het allerbelangrijkst: de club is ook mijn leven! Ik ben helemaal idolaat van De Graafschap en ben er van overtuigd dat De Graafschap ongekende kansen heeft. De club is het uithangbord van de hele regio, dus moeten we dat ook samen vol benutten en uitstralen. Ik kijk ernaar uit om kennis te maken met de supporters, sponsoren, medewerkers en vrijwilligers van de club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen