Feyenoord laat Hahn gaan: "Voor hem de beste oplossing"

12 juni 2017, 15:28

Feyenoord had de afgelopen drie seizoenen Warner Hahn onder contract staan, maar de 24-jarige doelman heeft geen minuut onder de lat gestaan bij de hoofdmacht. Door een kruisbandblessure en uitleenbeurten bij PEC Zwolle en Excelsior kwam Hahn niet in het stuk voor bij de landskampioen. Dat gaat in de nabije toekomst ook niet gebeuren, omdat de keeper bij sc Heerenveen getekend heeft.

Feyenoord was van mening dat er, los van Hahn, genoeg keepers met kwaliteit vastliggen in De Kuip. Een vertrek van de doelman was daarom geen ramp. "Met Brad Jones, Kenneth Vermeer en de talentvolle Justin Bijlow nog onder contract blijft de concurrentie voor de plek onder de lat voor het komende seizoen groot bij Feyenoord", zegt technisch directeur Martin van Geel op de website van Feyenoord.

Daarnaast wilde Feyenoord ook meedenken met Hahn. "Warner is op een leeftijd dat hij aan spelen moet en wil toekomen, daarom is een vertrek voor hem de beste oplossing. We bedanken Warner voor zijn inzet voor Feyenoord en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club", sluit Van Geel af.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen