Wales zonder Bale in cruciaal duel: "Gaat om het team"

11 juni 2017, 17:29

Wales was op het EK van 2016 uitstekend bezig, maar het is nog maar de vraag of de ploeg van Chris Coleman ook op het volgende grote eindtoernooi aanwezig is. Het land staat namelijk op de zorgelijke derde positie in Groep D en speelt zondagavond zonder Gareth Bale de belangrijke wedstrijd tegen Servië.

De speler van Real Madrid kampt met een schorsing tegen Servië. "Daar moeten we mee leven, dat is voetbal", zegt Coleman op de website van de bond. "Maar we hebben een sterke selectie en ik been heel content met mijn spelersgroep. We hebben er nu veel nieuwe spelers bij en die spelen zeer goed. Men hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken over onze selectie."

Dat Wales het in Servië, dat met vier punten meer dan Wales eerste staat in de poule, zonder Bale moet doen is vervelend voor de ploeg. Toch maakt Coleman zich geen grote zorgen. "We hebben eerder zonder Gareth ook tegen België in 2013 een resultaat gehaald. Hij is één van de beste spelers ter wereld en iedereen zou hem missen. Maar je wint niet als spelers, maar als team. Ik heb het gevoel dat wij er klaar voor zijn en we kijken uit naar de uitdaging."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen