Dolberg hoopt op meer: "Deze goal blijft me lang bij"

10 juni 2017, 23:07

Kasper Dolberg maakte zaterdagavond zijn eerste doelpunt voor Denemarken tijdens de WK-kwalficatiewedstrijd tegen Kazachstan. De spits viel in de tweede helft in en tekende voor de 1-3. Hij hoopt dat het een startsein is van nog vele doelpunten voor zijn land.

Dolberg was na afloop dan ook zeer tevreden. "Dit is zeker een doelpunt dat me lang bij gaat blijven. Hopelijk is het de eerste van vele treffers voor het nationale team. Het voelt heel goed", zegt de jonge spits tegenover BT Sport. Hij vergeleek het met zijn eerste doelpunt in Amsterdam. "Daar leek het op, dat was ook een geweldig gevoel."

Met nog ongeveer twintig minuten te spelen kwam Dolberg het veld in voor Yussuf Poulsen. De aanvaller vond ondanks de 3-1 zege dat Denemarken nog beter moet kunnen. "Zeker in de eerste helft speelden we niet ons spel, Kazachstan kon toen goed meekomen. We moeten en kunnen beter, maar de zege is het belangrijkste", aldus Dolberg, die eindelijk vakantie mag gaan vieren. "Ik kijk er naar uit om thuis te zijn en even helemaal niets te doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen