Southgate baalt: "Twee briljante goals draaien duel om"

10 juni 2017, 21:37

Gareth Southgate baalde ervan dat Engeland er zaterdag tijdens het WK-kwalificatieduel met Schotland niet in slaagde om drie punten mee naar huis te nemen. Zijn ploeg stond lange tijd op een 0-1 voorsprong, maar in blessuretijd werd nog drie keer gescoord waardoor de wedstrijd in 2-2 eindigde.

Op de persconferentie na afloop gaf Southgate ook toe dat Engeland het misschien ook niet verdiende om te winnen in Schotland. "We waren gewoon niet goed genoeg. Desondanks was dit een wedstrijd die we gewoon hadden moeten winnen. Maar twee briljante momenten van Leigh Griffiths draaien het duel ineens helemaal om", aldus de bondscoach.

Wel is Southgate blij dat zijn ploeg na de 2-1 van Schotland niet opgaf. "We moeten een mentaliteit hebben die uitstraalt dat we nooit willen verliezen. Dat hebben we vandaag in de slotfase laten zien. Ik weet niet of we veel hadden kunnen doen om de goals van Schotland te voorkomen. We hadden de wedstrijd onder controle, maar we wilden toch die tweede treffer maken", zegt de bondscoach, die het liever positief bekeek. "Het doel is kwalificatie voor het WK en we staan nog altijd bovenaan in de groep."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen