AC Milan haalt met Rodríguez derde versterking binnen

8 juni 2017, 19:45   Bijgewerkt: 8 juni 2017, 21:44

AC Milan heeft opnieuw van zich laten horen op de transfermarkt. Donderdag werd op de officiële website bevestigd dat ook Ricardo Rodríguez komend seizoen in Italië speelt. Hij wordt overgenomen van VfL Wolfsburg en tekent een contract tot medio 2021.

Een overstap van Rodríguez zat er al een tijdje aan te komen. Dinsdag onderging de verdediger een medische keuring in Milaan. Hoeveel Milan precies aan Wolfsburg heeft betaald, is niet bekend gemaakt. Naar verluidt gaat het om een bedrag rond de achttien miljoen euro. Rodríguez speelde als sinds 2012 in het shirt van Wolfsburg, dat hem destijds overnam van FC Zürich.

Bij Wolfsburg groeide de Zwitserse verdediger al snel uit tot een vaste waarde. Met zijn goede optredens dit seizoen trok hij de aandacht van Milan, dat door de overname door Investment Management Changxing vele miljoenen te besteden heeft. Donderdag zette Rogríguez zijn handtekening onder een contract tot medio 2021. Hij is de derde zomeraankoop van de Italianen. Eerder werden Franck Kessié (Atalanta Bergamo) en verdediger Mateo Musacchio (Villarreal) al gecontracteerd.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen