Real-voorzitter praat met Zidane: "Leider van dit orkest"

4 juni 2017, 09:59

Florentino Pérez hoopt het team van Real Madrid dat zaterdag de Champions League won, zo veel mogelijk bij elkaar te kunnen houden. Dat begint bij het verlengen van het contract van trainer Zinedine Zidane, die nog tot medio 2018 vastligt.

Zidane had na afloop vooral complimenten over voor zijn spelersgroep, maar Pérez loofde ook de Franse trainer. "Hij is de leider van dit orkest", zegt hij tegenover het Spaanse Marca. De voorzitter hoopt dan ook dat Zidane langer wil blijven. "We gaan praten met hem en ik denk dat er totaal geen problemen zullen zijn. Alle supporters moeten hem dankbaar zijn. Hij is hier nu zeventien maanden trainer en heeft alles al gewonnen."

Ook over de uitblinkende Cristiano Ronaldo was Pérez zeer te spreken. De voorzitter twijfelt er dan ook niet aan dat de Portugees er opnieuw met de Gouden Bal vandoor gaat. "Wat kan ik nog zeggen over Ronaldo? Het is in ieder geval zeker dat hij voor de vijfde keer de Ballon d'Or wint. Niemand heeft het ook meer verdiend dan hij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen