Hattrick Giroud bij grote zege Frankrijk op Paraguay

2 juni 2017, 22:59

Olivier Giroud heeft zich vrijdagavond van zijn beste kant laten zien in het oefenduel van Frankrijk tegen Paraguay. De ploeg van bondscoach Didier Deschamps won met maar liefst 5-0. De aanvaller van Arsenal nam drie van de treffers voor zijn rekening.

Giroud opende al na zes minuten de score. Ook de tweede en de derde treffer van Frankrijk kwamen op zijn naam te staan. Een kwartier voor tijd werd er nog eens twee keer gescoord. Moussa Sissoko maakte de vierde en nog geen minuut later bepaalde Antoine Griezmann de eindstand op 5-0.

Voor Frankrijk is de ruime zege een goede bevestiging voor het aankomende WK-kwalificatieduel. Op 9 juni staat namelijk de uitwedstrijd tegen Zweden op het programma. Frankrijk staat bovenaan in groep A, maar het verschil met nummer twee Zweden is maar drie punten. 

Noord-Ierland-Nieuw-Zeeland

PEC Zwolle-middenvelder Ryan Thomas ging met Nieuw-Zeeland onderuit tegen Noord-Ierland. Hij kreeg 79 minuten speeltijd in het met 1-0 verloren oefenduel. Liam Boyce maakte in Belfast het enige doelpunt van de wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen