Slagvaardig Utrecht versterkt zich met Van de Streek

2 juni 2017, 15:44

FC Utrecht neemt Sander van de Streek over van SC Cambuur. Beide club bevestigen de de overgang van de 24-jarige middenvelder. Hij tekent een vierjarig contract bij de Domstedelingen. Het slagvaardige Utrecht contracteerde donderdag Cyriel Dessers (NAC Breda) en verlengde vrijdag het contract van [a,http://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/317061/utrecht-en-moderne-troupee-langer-met-elkaar-door/,_blank,Giovanni Troupée].

"Sander is een waardevolle toevoeging aan onze selectie, onder meer door zijn aanvallende potentie", zegt Erik ten Hag op de website van Utrecht. "Hij is een type met goed gevoel voor de ruimte en is buitengewoon doelgericht in de eindfase van de aanval."

Bij Cambuur vinden ze het vertrek van Van de Streek een mooie, en logische stap. "Sander heeft nu drie seizoenen bij ons gespeeld en is elk jaar stapje voor stapje beter geworden", zegt Gerald van den Belt, technisch directeur van de Leeuwarders, op website van Cambuur. "Hij kwam hier binnen als een jonge talentvolle voetballer en vertrekt als een volwassen speler met een enorme drive en veel scorend vermogen. Deze stap is hem zeer gegund en we wensen hem alle succes."

Over de hoogte van de transfersom doen de clubs geen mededelingen.

Lees ook: De Jong vindt Utrecht mooie club voor Van de Streek

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen