Utrecht heeft goaltjesdief van NAC definitief binnen

1 juni 2017, 14:38

FC Utrecht heeft het vertrek van Sébastien Haller opgevangen. De club uit de Domstad, die afgelopen zondag in de play-offconfrontatie met AZ een Europees ticket wist te grijpen, heeft de komst van Cyriel Dessers bezegeld. De 22-jarige aanvaller komt over van NAC Breda en tekent een contract voor drie seizoenen, met een optie voor een extra jaar.

Dessers schoot NAC met vier goals in twee wedstrijden tegen NEC naar de Eredivisie, maar komt volgend seizoen dus tegenover de club uit Breda te gaan. Utrecht lijkt een fraaie slag te hebben geslagen met de komst van de Belgische spits, aangezien de goalgetter maar liefst 22 doelpunten wist te maken in het reguliere Jupiler League-seizoen en ook zeven keer in de play-offs te scorten. De spits speelde in het verleden naast NAC ook voor Oud-Heverlee Leuven (OHL) en Sporting Lokeren.

"FC Utrecht heeft op het juiste moment toegeslagen om de aanvaller in te lijven", zegt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam van FC Utrecht op de clubwebsite. Coach en technisch manager Erik ten Hag is dik tevreden met de komst van Dessers. "Wij zijn er zeer content mee dat Cyriel vanaf seizoen 2017/2018 speler van FC Utrecht is. Cyriel is een atletische en sterke spits met een neusje voor de goal. Een intelligent type die met volle overgave zijn wedstrijden speelt.  Wij zijn enthousiast over zijn aanvallende potentie en hebben het volste vertrouwen dat hij gaat bijdragen aan het succes van FC Utrecht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen