Alflen stopt gesprekken met NEC en blijft bij Heracles

31 mei 2017, 21:54

Rob Alflen wordt niet de nieuwe trainer van NEC Nijmegen. De assistent van John Stegeman bij Heracles heeft besloten om in Almelo te blijven. Dat heeft te maken met het feit dat bij NEC algemeen directeur Bart van Ingen en RvC-voorzitter Ton van Gaalen zijn opgestapt.

Alflen is dus ook volgend seizoen nog werkzaam bij Heracles. "Ik heb me teruggetrokken uit de besprekingen met NEC. Dat heeft overigens niets te maken met de degradatie naar de Jupiler League, maar ik heb wel de ambitie om weer als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Er was echter teveel gedoe rondom onze gesprekken, daar had ik geen goed gevoel bij. En ik heb uit uitstekend naar mijn zin in Almelo", licht hij toe op de website van de club uit Almelo.

"De mensen met wie ik in Nijmegen een klik had zijn weg of gaan weg. Bij Heracles heb ik bij iedereen een goed gevoel, en mede daarom heb ik besloten in Almelo te blijven", doelt Alflen op het vertrek van Van Ingen en Van Gaalen in Nijmegen. Algemeen directeur Nico-Jan Hoogma is blij met dat besluit. "Wij kennen de ambitie van Rob om weer hoofdtrainer te worden en daar hebben we ook afspraken over gemaakt. Wij zijn echter blij dat hij voor onze club behouden blijft."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen