Van de Looi geeft Willem II cijfer: "Ruim voldoende"

30 mei 2017, 11:48

Erwin van de Looi kijkt positief terug op zijn eerste seizoen bij Willem II. De trainer van de Tilburgers geeft het seizoen een ruime voldoende. De selectie van Willem II kan rekenen op het rapportcijfer 7. "Kwalitatief was de groep ruim voldoende, er is door iedereen hard gewerkt."

"Daar kan ik alleen maar tevreden over zijn", zegt Van de Looi op de website van de Tricolores. "Maar we bedrijven topsport; het niveau moet omhoog. Verbeterpunten liggen met name op het mentale vlak."

Als club krijgt Willem II een 8 van zijn oefenmeester. "Ik had het al over de warme ontvangst. Maar er wordt in alle geledingen ook keihard gewerkt. Van directie, het personeel, technische en medische staf tot de vrijwilligers. En onze supporters zorgen voor een geweldige sfeer. In Tilburg, maar zeker ook door hun massale steun bij uitwedstrijden. Hulde."

Willem II eindigde dit seizoen als dertiende in de Eredivisie. Degradatiezorgen waren er nooit in Tilburg. De Brabanders mochten zelfs even dromen van deelname aan de play-offs voor Europees voetbal. Al met al beleefde Willem II dus een rustig seizoen, ook al was het verschil met de degradatiezone uiteindelijk slechts twee punten. "Daardoor konden we ons vrij snel ook focussen op het nieuwe seizoen. We moeten nog altijd heel creatief zijn bij het samenstellen van de selectie. De verwachtingen liggen weer wat hoger. Maar dat mag ook ."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen