"Premie heeft honderd procent bijgedragen aan promotie"

29 mei 2017, 13:51

Er was vorige week veel te doen rond Salar Azimi, die NAC Breda een winstpremie van 110.000 euro voorschotelde als promotie naar de Eredivisie gerealiseerd werd. Omdat dit ten koste van NEC (1-0 en 1-4 winst) gelukt is, zal de multimiljonair de portemonnee trekken. Dat niet alleen, omdat hij broeksponsor van de Bredase promovendus wordt.

Met ingang van het nieuwe seizoen is de naam van Hotel De Elderschans uit Aardenburg, het bedrijf van Azimi, te bewonderen op de broekjes van NAC. "Ik ben enorm trots dat ik na hoofdsponsor CM en Azalp (achterkant shirt) derde sponsor van NAC word", zegt de geldschieter tegen BN De Stem. Azimi houdt zich aan de belofte van de winstpremie. "Voor de 110.000 euro die ik beschikbaar heb gesteld, krijg ik een aantal busines seats en plekken in de skybox."

Azimi hoopt de bonus vanmiddag (maandag) bij de huldiging op de Grote Markt  uit te kunnen reiken. "Ik heb geen koffer met geld bij me, want die had ik van tevoren bij de bank moeten bestellen. Dat ging niet, ik vermoed dat ik nu een factuurtje zal krijgen. Van een ding ben ik overtuigd: de premie die ik in het vooruitzicht heb gesteld, heeft honderd procent bijgedragen aan de promotie. Zondag bij de huldiging bij het stadion ben ik op handen gedragen door de fans, een waanzinnig goed gevoel. Absurd mag ik wel zeggen. Ik heb geen enkele negatieve reactie ontvangen. "

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen