Promes: "Rusland haalt alles uit de kast voor een spektakel"

29 mei 2017, 12:53

Het Nederlands elftal bereidt zich in de Portugese Algarve voor op de vriendschappelijke interlands tegen Marokko en Ivoorkust en de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg. Quincy Promes kijkt uit naar de komende duels en hoopt dat Oranje ondanks de ongunstige uitgangspositie nog het WK kan bereiken. Als speler van Spartak Moskou ziet hij hoe de voorbereidingen op de mondiale titelstrijd van 2018 lopen.

Na het kampioenschap te hebben gegrepen met Spartak Moskou is het de vraag of Promes na dit seizoen nog in Rusland voetbalt. Ongeacht het antwoord heeft de aanvaller gezien dat er iets moois in het land van zijn huidige werkgever ontstaat richting het WK. "Bijna elk stadion is nieuw. Rusland is ook een voetballand en ze halen alles uit de kast om er een zo groot mogelijk spektakel te maken. Ik heb van dichtbij gezien wat we zouden missen, als we ons niet plaatsen. Maar daar wil ik niet eens aan denken", aldus Promes in gesprek met de NOS.

Promes kreeg steevast het vertrouwen van Danny Blind, de vorige bondscoach, maar moet zich voor de nieuwe bondscoach Dick Advocaat weer bewijzen. "Ik weet dat hij op 6 juni aansluit. Daar moeten we mee dealen. Maar wij weten ook wat ons te doen staat", aldus Promes, die weet dat alles nu om 9 juni draait. Dan wordt er in de WK-kwalificatiereeks gespeeld tegen Luxemburg. "We kunnen ons geen fouten meer permitteren. Maar het kan nog."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen