Dessers klaar voor Eredivisie: "Zie het helemaal zitten"

27 mei 2017, 10:22

Cyriel Dessers is dit seizoen de man waar het om draait bij NAC Breda. De Belg, goed voor 22 treffers voor de club uit Brabant, hoopt volgend voetbaljaar sowieso in de Eredivisie te kunnen acteren. Hij richt zich echter eerst op de belangrijke wedstrijd van zondag tegen NEC.

Donderdag scoorde Dessers nog in het thuisduel met NEC (1-0), waardoor NAC een goede uitgangspositief heeft voor de return. Lukt het NAC niet om promotie af te dwingen, dan hoopt Dessers bij een andere club in de Eredivisie te kunnen spelen. Hij acht zich klaar voor het hoogste niveau. "Absoluut, ik zie het helemaal zitten", zegt de aanvaller tegen De Telegraaf. "Er is heel veel interesse, maar ik kan het redelijk makkelijk van me afzetten. Hoe en wat, dat zullen we wel zien."

"Ik ben er absoluut niet mee bezig nu, eerst het duel zondag. Daar moet álles nog gebeuren, maar we hebben een belangrijk voordeel. Alles bij deze club ademt Eredivisie, van stadion tot supporters. NAC zou in dat opzicht niet eens middenmoot zijn, maar tegen de subtop aanleunen", is hij enthousiast over de club uit Breda.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen