Promes over zijn spel bij Oranje: "Wordt een dingetje"

27 mei 2017, 09:15

Onlangs werd Quincy Promes verkozen tot de beste speler van de Russische competitie, iets wat menig Nederlander misschien niet zal hebben verwacht. De international lijkt bij zijn club Spartak Moskou een andere speler dan in Oranje en dat steekt de aanvaller.

"Ik denk dat mijn prestaties er niet om liegen", stelt hij in gesprek met De Telegraaf. "Hoe ik het in Rusland doe, daar hoef ik niets over te zeggen. Dat is duidelijk. Ik merk dat er iets ontstaat, dat mensen vinden dat ik het bij het Nederlands elftal niet laat zien. Het wordt een dingetje", vindt Promes. "Ik ben het ermee eens dat het er bij Oranje nog niet helemaal uitkomt. Dat heeft met verschillende dingen te maken, zoals hoe de wedstrijden eerder zijn verlopen. Ik werk keihard om het ook hier te laten zien. Ik ben ervan overtuigd dat het lukt. Zeker in deze moeilijke periode voor Oranje wil ik hier echt opstaan."

Promes wil Nederland dolgraag laten zien wat hij kan. "De mensen zien me vaak alleen bij Oranje. Dan gaat het daar niet goed en is Promes ook niet goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen