Vertrek Traoré lijkt aanstaande: "Hoop op terugkeer"

26 mei 2017, 09:41

De verloren Europa League-finale is zeer waarschijnlijk de laatste wedstrijd van Bertrand Traoré in het tricot van Ajax geweest. De huurling van Chelsea heeft zijn zinnen gezet op een rentree in de Premier League.

"Ik hoop dat ik daar kan terugkeren", spreekt de aanvaller klare taal in De Telegraaf. Dat hij woensdag tegen zijn oude trainer speelde, vond hij mooi. "Mourinho liet mij twee jaar geleden debuteren in de Europa Cup bij Chelsea. Nu stond ik tegenover hem. Hij kwam na de finale nog naar me toe. Dat was mooi", aldus Traoré, die weet dat hij afhankelijk is van wat Chelsea met hem wil. "Ik ben niet degene die het bepaalt", zegt de aanvaller, die vorige maand tegenover FCUpdate.nl ook al over zijn toekomst sprak

Overigens is de aanvaller blij dat hij het seizoen bij Ajax heeft afgewerkt. Het was een leerzame ervaring voor hem. "Ik heb een prachtig jaar gehad bij Ajax. We hebben deze finale verloren, maar we hebben het tot aan de finale geweldig gedaan met deze ploeg. We speelden altijd om aan te vallen. 'Move the ball and play fast', waren de woorden van Peter Bosz. Alleen hadden we in de finale met een topploeg als Manchester United te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen