FC Barcelona herhaalt: "We blijven achter Messi staan"

25 mei 2017, 13:02

FC Barcelona blijft achter Lionel Messi staan, ook al werd de Argentijnse aanvaller woensdag in hoger beroep veroordeeld wegens belastingfraude. De 29-jarige ster en zijn vader Jorge werden afgelopen zomer veroordeeld tot 21 maanden celstraf en boetes van 2 en 1,5 miljoen euro, maar gingen daartegen in beroep. Hun straffen blijven echter staan.

"De club herhaalt, opnieuw, dat het volledig achter Lionel Messi, zijn vader Jorge Messi en zijn hele familie staat", aldus Barça-woordvoerder Josep Vives op de clubwebsite. "FC Barcelona-voorzitter Josep Maria Bartomeu heeft contact gezocht met de familie van de speler om zijn steun uit te spreken. De familie was heel dankbaar. Niet alleen voor dat gebaar, maar ook voor de steun die de speler en zijn familie gedurende het proces hebben gehad van de club. De club blijft achter Messi, zijn vader en familie staan."

Messi en zijn vader hoeven niet daadwerkelijk de gevangenis in. In Spanje hoeft een celstraf korter dan twee jaar niet te worden uitgezeten als de dader nog geen strafblad heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen