De Groot: "Aan ons de taak om rustig te blijven in Breda"

24 mei 2017, 15:52

Twee wedstrijden scheiden NEC van een nieuw seizoen in de Eredivisie. De Nijmegenaren moeten dan afrekenen met NAC Breda, dat na een paar jaar afwezigheid weer terug wil keren op het hoogste niveau. Trainer Ron de Groot heeft er vertrouwen in na de eerste ronde tegen FC Emmen. 

"Het is duidelijk dat we met een goed gevoel afreizen naar Breda. Het vertrouwen is groot, dat straalt er ook vanaf op de trainingen. Maar we weten ook dat het niet makkelijk zal worden", vertelt hij op de clubwebsite. "Het publiek in Breda is altijd fanatiek en ik verwacht dat het uitverkocht zal zijn, dus dan weet je dat het vanaf het begin gaat stormen. Aan ons dan de taak om daar rustig onder te blijven en niet te panikeren als NAC optimistisch begint. We moeten echt ons eigen spel blijven spelen en die beginfase doorkomen."

De Groot verwacht een ander soort wedstrijd dan tegen Emmen. "Emmen is vooral een stuk stugger dan NAC, dat speelt met een creatiever middenveld en meer snelheid voorin. Met Cyriel Dessers hebben ze een prima aanvaller rondlopen. Ik verwacht dan ook twee hele andere wedstrijden ten opzichte van afgelopen weekend. NAC zal wat optimistischer gaan spelen, met drie aanvallers."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen