Grim traint het Oranje van Advocaat: "Het is complex"

24 mei 2017, 13:06

Dick Advocaat zal het Nederlands elftal tijdens de volgende interlands leiden, maar Fred Grim is momenteel in Nederland bezig de spelers om alle voorbereidingen te treffen. Een aparte situatie, dat beseft de interim-trainer van Oranje zich ook.

"Het is iets wat je van tevoren nooit kon verwachten, maar dat is nu eenmaal zo en dan pakken we dat voor de volle honderd procent op", vertelt de oud-doelman in gesprek met De Telegraaf. "Hoe ik tegen de gang van zaken aankijk? Het is complex. Maar Dick heeft nu eenmaal nog twee wedstrijden bij Fenerbahçe te gaan en dit is zo met de KNVB afgesproken."

"We werken al met elkaar", vervolgt Grim. "Ik ben in Istanbul geweest bij Dick en we hebben regelmatig contact, bespreken alles. De selectie, de tegenstander. Ook als scoutingsteam zijn we de afgelopen maanden druk bezig geweest en hebben we de spelers in kaart gebracht zoals we dat gewend zijn. De klik is er zeer zeker met Dick."

Als Advocaat en Ruud Gullit aansluiten, wordt Grim de tweede assistent en gaat de huidige interim-assistent Frans Hoek zich weer louter op de doelman focussen. "Dat is op dit moment zoals het is en de intentie van alle partijen, dus daar gaan we wel van uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen