"Daden om onze gemeenschappen tegen elkaar op te zetten"

24 mei 2017, 08:19

Terwijl Manchester zich voorbereidde op de eerste Europese finale van Manchester United in zes jaar, werd de stad opgeschrikt uit de vrolijke sfeer. Een aanslag op de Manchester Arena tijdens een concert Ariana Grande heeft zijn schaduw geworpen over de strijd tegen Ajax en alles er omheen.

Directeur Ed Woodward stuurde daarom een brief naar alle 842 medewerkers van de club, waarin hij aanspoort tot saamhorigheid. "Deze gevoelloze daden zijn er op gericht om ons zelfvertrouwen te ondermijnen en om gemeenschappen tegen elkaar op te zetten. Deze daden hebben leden van onze supportersfamilie en de gemeenschap in onze stad geraakt."

Verder stelt Woodward dat de stad zich alleen maar sterker zal gaan tonen. "Manchester is een sterke stad en ik ben er zeker van dat onze mensen hier bestand zijn tegen de ambities van diegenen die deze verschrikkelijke misdaad hebben begaan. We moeten blijven tonen wat een geweldige stad dit is."

Tot slot meldt Woodward dat de club zijn steun wil geven aan de slachtoffers met het bieden van psychologische hulp. "Die steun geven we in tijden van crisis. Wees alsjeblieft als werknemer niet bevreesd om te vragen om deze hulp."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen