Blind: "Goed dat iedereen heeft gezien waartoe Ajax in staat is"

22 mei 2017, 11:53

Daley Blind verruilde Ajax in 2014 voor Manchester United. Als afsluiter van zijn derde seizoen bij de Engelsen treft hij zijn oude club aanstaande woensdag in de finale van de Europa League. Een duel waar de hele club reikhalzend naar uitkijkt.

"Iedereen heeft ongetwijfeld wat meegekregen van Ajax - Olympique Lyon", vertel de verdediger aan De Telegraaf. "Ik denk dat dat alleen maar goed is, want niet veel jongens zullen snel op zondagmiddag in de Eredivisie naar Ajax kijken. Het is goed dat iedereen heeft gezien waartoe ze in staat zijn. Niemand zal ze nog onderschatten. Ze hebben een getalenteerde en sterke ploeg. Maar dat hebben wij ook."

Toch is er een gebied waarop Manchester United duidelijk de meerdere is, zo weet ook Blind. "Het verschil in begroting kent iedereen wel. Manchester is een fantastisch grote club, met fans over de hele wereld. Als je naar het geld kijkt, is Manchester United wat groter. En qua spelers hebben wij wat meer ervaring. Sommigen hebben de Champions League gewonnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen