Braber: "Meest krankzinnige ontknoping die ik heb meegemaakt"

21 mei 2017, 21:10

Het leek zondag allemaal de kant van Helmond Sport op te vallen in Kerkrade. De ploeg stond met 0-1 voor en speelde bovendien tegen een man minder na een rode kaart voor Mikhail Rosheuvel. Toch ging het in de slotfase allemaal mis voor de Brabanders.

"Van alle playoffs-wedstrijden die ik gespeeld heb, is dit de meest krankzinnige ontknoping die ik heb meegemaakt", vertelt Robert Braber aan Omroep Brabant. "Ik heb zure momenten en heel gelukkige momenten meegemaakt, maar dat we nu niet door zijn is ongelooflijk en moet ik echt nog even laten bezinken."

"Wij horen daar te staan", treurt de middenvelder verder. "Op basis van twee wedstrijden hadden wij het meer verdiend dan Roda JC. Maar dit is de harde realiteit van de play-offs. De beste gaat niet altijd door. En dat is zuur, want we hebben hier een enorme kans laten liggen."

Toch beseft Braber dat Helmond Sport dit seizoen een goede prestatie heeft neergezet. "Het gevoel van trots is er ook wel. Maar nu balen we enorm. We hebben Helmond Sport wel weer een beetje op de kaart gezet, alleen kopen we daar nu niets voor. Doodzonde."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen