Allegri en Juventus spraken nog niet over nieuw contract

21 mei 2017, 23:10

In een tijdsbestek van vijf dagen verrijkte Juventus zich met twee prijzen. Na de Coppa Italia midweeks in de wacht te hebben gesleept, volgde zondag de landstitel. Hierdoor heeft de Oude Dame voor het derde jaar op een rij de Italiaanse dubbel te pakken.

Na afloop van de 3-0 zege op Crotone ging het echter vooral over het wel of niet aanblijven van de trainer Massimiliano Allegri. "Het hangt van beide partijen af", zo vertelde de trainer - wiens contract in 2018 afloopt - zelf tegenover Mediaset Premium. "Ik ben heel blij hier bij Juventus, maar er zijn nog geen gesprekken geweest. We zullen met elkaar om de tafel moeten om te beslissen hoe verder te gaan. Juventus heeft inmiddels zo'n hoog niveau bereikt, dat het lastig wordt om dat vast te houden. We zullen daarom goed onze plannen moeten doorspreken."

De focus zal voorlopig nog niet liggen op de contractbesprekingen, maar op de finale van de Champions League tegen Real Madrid. "Ik hoop in ieder geval dat ik mijn top hier nog niet bereikt heb", zegt Allegri in een korte vooruitblik. "We zullen nu eerst twee dagen vrij nemen om onze hoofden leeg te maken en de batterij weer op te laden."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen