Gretig NAC Breda al vroeg klaar met FC Volendam

21 mei 2017, 17:17

NAC heeft zonder veel problemen de finale van de play-offs om promotie en degradatie bereikt. In het eigen Rat Verlegh Stadion werd een tegenvallend FC Volendam met 2-0 verslagen. Cyriel Dessers was de beul die de bezoekers pijn deed, nadat hij in het heenduel ook al vlak voor tijd (onterecht) de 2-2 voor zijn rekening nam. 

De bezoekers uit Noord-Holland wisten wat hen te doen stond. Door het doelpuntrijk gelijkspel moest het in ieder geval minimaal één keer scoren. Met die gedachte begon Volendam ook. Zeker op het middenveld – met onder meer talent Joey Veerman en oude bekende in Breda Kees Kwakman – heeft het bovendien genoeg creativiteit in de ploeg om kansen te creëren.

De twee lichtpuntjes bij de mannen in het oranje waren 'Speler van het Jaar' Hobie Verhulst, die een paar goede reddingen verrichte, en Rodney Antwi, de behendige vleugelspeler die zijn tegenstander nog even het bos in stuurde met een mooie panna. Maar een echte uitgespeelde bij Volendam zagen we zelden. Het was simpelweg niet goed genoeg op bezoek bij NAC.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen