Anastasiou: "Haha ja, ik heb wel gehoord van Houdini"

21 mei 2017, 16:09

Op de vraag of hij Houdini kent, moest Roda JC-coach Yannis Anastasiou lachen. De Griekse oefenmeester stevende met zijn club in de tweede ronde van de play-offs promotie/degradatie tegen Helmond Sport af op een verlenging, maar het kansloze Roda kwam vlak voor tijd met tien man toch langszij (1-1) en plaatste zich zodoende voor de finale tegen Cambuur of MVV.

"Haha ja, ik heb wel gehoord van Houdini", lachte Anastasiou na afloop voor de camera van FOX Sports. De trainer baalde van de mentaliteit van de spelers van Roda JC. "Je kan heel veel dingen zeggen, maar met deze mentaliteit ga je niet ver komen. We deden niets, konden de bal niet eens naar de juiste kleur spelen. Het was slecht. Niet één of twee spelers, maar het hele team."

"Voetballend moet het beter. Het is moeilijk te zeggen waarom dit is gebeurd. We hebben getraind en afspraken gemaakt, maar daarvan zag je niets terug", vervolgde Anastasiou. "Volgende wedstrijd moet het beter, maar we zijn onvoorspelbaar. Wat mij vertrouwen geeft? Verdedigen is ons sterkste punt. Voorin moeten we zorgen dat we goals maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen