Hendriksen: "Zure middag, maar over poosje trots hierop"

21 mei 2017, 15:21

Helmond Sport-trainer Roy Hendriksen leek zondag met zijn club in de return tegen Roda JC in de tweede ronde van de play-offs promotie/degradatie verlenging af te dwingen. De Brabanders leidden in het Parkstad Limburg Stadion tot vlak voor tijd met 0-1, maar toen kwam de thuisclub langszij (1-1).

"Alles gaat door je lichaam heen", omschreef Hendriksen na afloop zijn gevoelens voor de camera van FOX Sports. "Aan de andere kant: zo is topsport, dat is keihard. Aan de complimenten heb je nu niet zoveel. Later wel, over een paar weken als je aan het evalueren bent."

In aanloop naar de wedstrijd legde Hendriksen de nadruk op het spelen als een team. "Als je samen dingen doet, dan zijn we tot mooie dingen in staat. Dat hebben we vandaag laten zen", vervolgde de oefenmeester. Helmond Sport scoorde echter te weinig. "Het klopt dat we de trekker moeten overhalen, maar dat hoort ook bij het spelletje. Er valt niemand iets te verwijten. Het is alleen zonde dat je vlak voor tijd de 1-1 tegen krijgt. We hadden een plan voor de verlenging, maar dat werd overbodig. Dit is een zure middag voor Helmond Sport, maar over een poosje kunnen we trots zijn hierop."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen