El Ahmadi hoopt dat Ajax EL wint: "Goed voor Nederland"

22 mei 2017, 11:56

Nu Feyenoord de landstitel in de pocket heeft, is het niet zo dat de Rotterdammers hopen dat Ajax onderuit gaat in de finale van de Europa League tegen Manchester United. Middenvelder Karim El Ahmadi stelt dat het ook voor Feyenoord goed zou zijn dat Ajax het toernooi wint.

Mocht dit gebeuren, dan doet dat volgens El Ahmadi niets af aan het kampioenschap van Feyenoord. "Dat zou zelfs enorm goed zijn voor het Nederlandse voetbal. Als Ajax van Manchester United wint, zegt dat ook nog eens iets over onze prestatie in de Eredivisie", stelt hij in het Algemeen Dagblad.

El Ahmadi heeft een speciale week achter de rug, waarin het behaalde kampioenschap goed werd gevierd. "Ik wist al hoe groot de hunkering van de aanhang was naar die landstitel. Maar toch was het nog groter en intenser dan ik had verwacht. Ik sprak spelers van Heracles die zich echt afvroegen wat er na de 1-0 van Kuyt na veertig seconden allemaal gebeurde in de Kuip. Die sfeer, dat was niet te beschrijven. Ik zie ook zo vaak tegenstanders die in hun eigen stadion opendraaien, maar die in de Kuip dat lef niet hebben en voor zekerheid kiezen. In die sfeer voel je gewoon dat het niet meer fout kan gaan.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen