PEC en gewaardeerde Marcellis tot 2020 met elkaar door

PEC en gewaardeerde Marcellis tot 2020 met elkaar door

19 mei 2017 – PEC Zwolle is erin geslaagd om Dirk Marcellis voor de club te behouden. De 29-jarige centrumverdediger heeft zijn contract bij de Overijsselse eredivisionist met drie jaar verlengd, tot medio 2020. PEC Zwolle aaste al een tijdje op de handtekening van de Brabander.

Marcellis is oud-speler van PSV, AZ en NAC Breda en streek in 2015 neer bij PEC Zwolle. Na 63 optredens, vier doelpunten en drie assists heeft de verdediger er dus voor gekozen om zijn contract te verlengen. Had Marcellis dat niet gedaan, dan was hij transfervrij geweest. "De afgelopen twee seizoenen heb ik hier nagenoeg alle wedstrijden kunnen spelen. Zowel op als buiten het veld heb ik het erg naar mijn zin in Zwolle, ik voel mij hier gewaardeerd en op de juiste plaats. Deze lijn hoop ik de komende jaren te continueren."

"Dirk heeft de afgelopen seizoenen bewezen van enorme waarde te zijn voor PEC Zwolle", zegt technisch directeur Gerard Nijkamp op de clubwebsite over de contractverlenging van Marcellis. "Dit komt voort uit zijn ervaring, rust en verdedigende kwaliteiten. Het doet me dan ook goed, een speler van Dirk zijn ervaren kaliber voor langere tijd aan de club te kunnen binden."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 17 oktober 2017

  2. maandag 16 oktober 2017