'Ziyech legt uitnodiging Marokko naast zich neer'

'Ziyech legt uitnodiging Marokko naast zich neer'

19 mei 2017 – Bondscoach Hervé Renard van Marokko heeft Hakim Ziyech weer opgeroepen voor de Marokkaanse ploeg, die op 31 mei in Agadir een oefeninterland speelt tegen het Nederlands elftal. De middenvelder van Ajax ontbrak een tijdje, waaronder op de Afrika Cup, in het Marokkaanse keurkorps.

Dat zorgt ervoor dat er vijf spelers uit de Eredivisie opgeroepen zijn voor de Atlas Leeuwen. Karim El Ahmadi, Mimoun Mahi, Soufyan Amrabat en Yassin Ayoub zijn er namelijk ook bij. Mahi en Ayoub wachten nog op hun debuut voor de nationale ploeg.

Naast het oefentreffen met Nederland kruist Marokko ook de degens met Kameroen. Dit duel wordt afgewerkt in het kader van de kwalificatiereeks voor de Africa Cup of Nations in 2019.

Update: 'Ziyech bedankt'
Hakim Ziyech reist toch niet naar Agadir af voor het trainingskamp van de Marokkaanse ploeg en de oefeninterland tegen het Nederlands elftal. Zowel De Telegraaf als het Algemeen Dagblad claimen dat de middenvelder van Ajax de handreiking van Renard, die hem eerder dus links liet liggen, geweigerd heeft.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 17 oktober 2017

  2. maandag 16 oktober 2017