Duitse goalie gaat met VVV-Venlo de Eredivisie in

19 mei 2017, 10:38

Omdat VVV-Venlo het volgend seizoen in de Eredivisie mag proberen, is het voor de kampioen van de Jupiler League zaak om een aantal gerichte aankopen te doen voor het volgende seizoen. De Venlonaren hebben vandaag (vrijdag) alvast een aanwinst gepresenteerd, in de persoon van de Duitse doelman Lars Unnerstall.

De 26-jarige Unnerstall maakt de overstap van Fortuna Düsseldorf, waarmee hij lijfsbehoud wist te realiseren in de Tweede Bundesliga. De Duitse doelman komt transfervrij naar Venlo, waar hij voor één seizoen tekent. Hij is oud-doelman van Schalke 04, waar Huub Stevens hem bij een blessure van Ralf Fährmann liet debuteren in de hoofdmacht. Na in totaal 34 keer onder de lat te hebben gestaan bij Schalke, kwam Unnerstall na een uitleenbeurt bij het Zwitserse FC Aarau in 2014 bij Fortuna Düsseldorf terecht.

"Lars is met zijn 1 meter 98 een lange sterke doelman, met al zijn ervaring is hij iemand die voor VVV punten kan pakken", zegt VVV-manager voetbalzaken Stan Valckx op de clubwebsite over de voormalig jeugdinternational van Duitsland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen