Advocaat praat met president Fenerbahçe over situatie

18 mei 2017, 11:54

Dick Advocaat werd woensdagavond met Fenerbahçe uitgeschakeld in het Turkse bekertoernooi. Istanbul Basaksehir was na penalty's te sterk in het Sükrü Saracoglustadion. De nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal heeft zodoende alleen nog drie competitiewedstrijden te gaan, waarin er weinig meer te winnen of verliezen valt.

Door de bekeruitschakeling van Turkije en het feit dat er bij Oranje al een nieuwe uitdaging klaarligt voor Advocaat, kreeg onze landgenoot de vraag of hij seizoen wel zal afmaken in Istanbul. "Ik ga hierover praten met onze president en daarna zal er een besluit volgen", aldus Advocaat. "Laten we afwachten wat er gebeurt. Zeker is in ieder geval dat ik de komende twee duels nog op de bank zit", zegt de Hagenaar.

Fenerbahçe sluit het seizoen af met wedstrijden tegen Genclerbirligi (22 mei), Trabzonspor (27 mei) en Adanaspor (4 juni). Omdat op 31 mei Nederland-Marokko is ter voorbereiding op de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg (9 juni), zou Advocaat weleens voortijdig kunnen vertrekken bij Fener.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen