Ronaldo zorgt voor record én misser: "Ook maar mens"

18 mei 2017, 10:02

Cristiano Ronaldo kreeg de afgelopen tijd meerdere malen rust bij Real Madrid en dat lijkt de vedette goed te doen. De scoringsdrift van de Portugees neemt namelijk weer buitengewone vormen aan. Woensdagavond was de sterspeler van Real Madrid wederom tweemaal trefzeker, in de met 1-4 gewonnen wedstrijd tegen Celta de Vigo.

Daardoor heeft Real Madrid opnieuw een belangrijke stap gezet naar het Spaanse kampioenschap. "We moeten blijven vechten tot het einde, maar het was een zeer goede wedstrijd", zegt Ronaldo. Als Real Madrid zondag op de slotdag van La Liga een punt pakt bij Malaga, dan is de titel binnen. "We weten dat Malaga in eigen huis sterk is, maar we moeten daar voor de winst gaan. We zijn Real Madrid, we zijn de beste en willen kampioen worden."

Ronaldo brak met zijn doelpunten tegen Celta de Vigo het doelpuntenrecord van Engelse spits Jimmy Greaves (1971). Ronaldo staat nu op 367 goals in de grote Europese competities, terwijl Greaves er 366 maakte. "Ik voel me goed, scoor mijn doelpunten en help het team", zegt de topscorer, die ook nog een goede kans om zeep hielp. "Missers zijn niet normaal voor mij, maar ik ben ook maar een mens en kan ook kansen missen", knipoogt Ronaldo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen